5 Tips til at få en lastbil udlejning

Hvis du flytter over hele landet eller bare på tværs af byen, kan ved hjælp af en lastbil leje være en mulighed, som du har søgt i til. Leje en lastbil til at flytte med kan løse så mange problemer, før de selv opstår, vejr og tyveri er blot to af faldgruberne af flytning. Men der er et par ting at overveje, før du besøger udlejer.

1 – først og fremmest skal du finde ud af hvor meget plads du skal bruge. En løs hovedreglen er, at et typisk rum af husholdningsprodukter vil kræve ca fem fødder af lasten plads inde i lastbilen. Din personlige behov vil variere afhængigt af hvor meget ting du faktisk egne, i forhold til den normale husholdning.

2-once du kender den omtrentlige størrelse af lastbilen skal du, kan du derefter begynde at kalde udlejningsselskaber at forhøre sig om størrelserne de har til rådighed for dig. Nogle af de mest almindelige størrelser, der muligvis reserveres tidligt er cargo van og små cargo lastbiler.

3 – Når du er klar til at reservere lastbilen, er det bedst at undgå de travle tider, hvilket giver dig det bredeste udvalg af køretøjer og muligheder at vælge fra. Prøv at undgå slutningen og begyndelsen af en måned, de fleste lejemål slut og start på disse tidspunkter; undgå dem at sikre, at køretøjets ønskede vil være der for dig.

4 – tjekke din personlige forsikring for at sikre, at du vil være dækket for en lastbil leje; mange auto politikker omfatter ikke dette. Hvis din udelukker denne form for udlejning, er det en klog idé at acceptere den forsikring, der tilbydes af udlejer.

5 – endelig, før du trækker ud af parkeringspladsen efter leje lastbil, spørg hvis der er anvisninger til brug af køretøjet. Hvis der er, Sørg for at læse dem. Hvis det er muligt, forsøge at få nogen fra udlejeren personligt vise dig noget, du skal vide for at fuldføre din rejse sikkert.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *