Massivt træ møbler Buying Guide

Denne møbler i massivt træ indkøbsguide ser ind i fakta om køb traditionelle møbler i massivt træ. Til at begynde med, hvis du virkelig gerne bevare møbler, bør du spørge dig selv et par spørgsmål, før du begynder jagten.

1. Hvad er de særlige styling du leder efter?

2. hvor længe vil du holde møblerne?

3. det kræver regelmæssig vedligeholdelse?

4. er det for forældet for at være ude af vogue sige ti år fra nu?

5. ønsker du får keder sig, ser man på det nogle år fra nu?

De fleste af os gerne bevare møbler til den værdi, det holder. Stilen find mere info og tema, eller noget fra den æra, der gør alle de udgifter værd!

Massivt træ eller hårdttræsmøbler: det er vigtigt at kende forskellen mellem løvtræ og nåletræ. Hårdttræ er indkøbt fra ikke-nål træet som ahorn, kirsebær og mahogni. Træet har ry for sin robusthed og holdbarhed, men er svært for nogen carvingbakker og detaljeret form af træ arbejde. Sørg for massivt træ møbler faktisk har massivt træ på alle møbler dele og stykker. Også massivt træ udvider og sammentrækker som temperatur og luftfugtighed ændringer, så møbler udført i krydsfiner og indrammet i finerede massivt træ kan være en god idé at købe.

Solid woods er tørret langsomt i ovne indtil det bevarer omkring seks procent fugtighedsindhold. Derefter er det skåret og formet i stykker, der giver den strukturelle integritet af møblerne. Sådan solid træstykker kan omfatte ben, beklædning og detaljer, der understøtter møbler. Leddene er ofte givet yderligere styrke med limning lim. For at sikre et godt stykke arbejde og om møbler er korrekt tilsluttet, kan du løfte den ved et hjørne og se. På løft, bør møbler stå fast og bevarer sin form uden omstikning eller vridning.

Nåletræ: Afledt af nål-bærende træer som pine og cedar, nåletræ er fantastisk til udskæring og deres overflade kan udskæres, men træet kan se forvitret på grund af dens bløde overflade, der let kan blive markeret og beskadigede

Krydsfinér og spånplader: anvendelse af ikke-massivt træ til at konstruere møbler har været den mest misforståede koncept. Massivt træ kan udvide og kontrakt som pr fugtighed ændringer i vejret, er det vigtigt at bruge krydsfiner eller jorden træ til at hjælpe med at opnå et stabilt og brugervenligt produkt. Især i døren og tabel konstruktion skal massivt træ have en flad base til at styrke den nødvendige stabilitet. Krydsfiner produkter fremstillet af jorden op træ er robuste og mindre tilbøjelige til at fordreje eller split. Disse store fladskærme er normalt indrammet i massivt træ og er omfattet af finér til at genskabe udseendet af ét stort stykke træ. Fineringsarbejde er en proces af sig selv, og er forklaret i det næste punkt.

Finér: Fineringsarbejde er en proces, der giver mulighed for den naturlige korn til at fremstå smukt på overfladen. Traditionelle soveværelse møbler og spisning bordplader og dressers bruges fineringsarbejde med en tynd skive af træ valgt for sin enestående karakter. Fineringsarbejde har været anvendt traditionelt, går tilbage til oldtidens Egypten og Rom i 1600-tallet. Vi finde træ finer i forskellige typer af møbler og priser i dag. Fordele ved fineringsarbejde er mange. I dækker core paneler, er finér ofte anvendt udforme mønstre, der faktisk øger skønhed af enhver møbler stykke af mange folder. Dyrere woods, som ville være alt for dyrt eller skrøbelige bruge som strukturelle dele bruges normalt, som finér.

Finish: Efterbehandling spiller en afgørende rolle i udseendet af enhver møbler. De fineste møbler sælges disse dage normalt indebærer en indviklet afsluttende proces for at opnå den fejlfri look. Involverer forskellige trin, når et møbler stykke er klar er det grundigt slebet eller udslettet. For at fremhæve træets årer, er undertiden stål uld brugt. For traditionelle designs, flyve specking eller sørgeligt er forpligtet sig til at skænke stykke med antikke udseende.

Senere, anvendes en slibning sealer under sidste finish. En afsluttende slibning er gjort forud for påføring af top coat. Også, maling er gjort; det bruges under sidste skridt for det endelige udseende, giver stykket sin færdige udseende. Maling om udført i mat, flade eller blank finish kan give et stykke med stor skønhed og også gøre det vandtæt og holdbart i det lange løb.

Gravering eller udskrivning: fineringsarbejde er en bekostelig proces og for at reducere omkostninger, der er en metode, der bruges til at genskabe træets årer. At træ er anvendt på toppen af fladskærme som en vellignende. Hvis du er på udkig efter den oprindelige ting, forsøger at kontrollere overfladen tæt, når indgraveret, kornet vil se selv og ensartet, næsten fejlfri med ingen tekstur variation, som er et tegn på, at det ikke kan ske fra et stykke træ. Gravering og udskrivning sker normalt på indersiden af en møbler stykke, der gør slut billigere. Men en af de større ulemper ved sådan et alternativ er at det ikke er resistente og kornene kan nemt komme ud, når de udsættes for vand eller opløsningsmidler.

For massivt træ møbler som kabinetter og opbevaringsenheder, kan du Sørg for at skufferne er i fællesskab sikre og svalehaleformet for nem svæveflyvning. Også være opmærksom på dørene således, at de svinge åben nemt uden knirkende eller gnidning, og at lange døre er fastgjort med undersøgelse hængsler. Praktiske oplysninger skal hjælpe dig med at tjekke med producenten, før du gøre flytningen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *