Hvis du ikke kan lide en e-bog eller lydbog, eller aldrig planlægger at læse den, skal du slette den! Jeg foretrækker at læse end at lytte til en lydbog, men jeg kan helt sikkert se, hvordan oprettelse af lydbøger kan være nyttigt for nogle forfattere. Websites lydbøger er gratis at lytte, eller du, hvis du ikke ønsker at se reklamer bare gå til premium abonnement. Disse mennesker er alle gode eller i det mindste farbare læsere. Eller i det mindste ser det ud til, at vejen, når du er den ene roligt lytter til alle de resultater af andre folks børn! Hun er som dig, lytter til dem i bilen, mens hun løber ærinder, og hun elsker dem.

Du har delt nogle interessante tanker om kreativitet, Bill.

Jeg kan også godt lide din idé om at lære af en hund. Jeg brugte en stor indsats, da min datter voksede op opmuntrende hendes kreativitet (især med at skrive). Med hensyn til undervisning kreativitet, er den tilstand, jeg er i eksperimenterer med nye tilgange til uddannelse, og jeg bifalder denne indsats. Du har delt nogle interessante tanker om kreativitet, Bill. Hav en god uge, Bill. Okay, Bill. Dette er min tage væk fra dit svar på mit spørgsmål. Jeg er enig med dit svar, at det ikke kan undervises, men kan fremmes og støttes. Selvom bogen ikke er din, kan du stadig uploade en lydfortællingsfil med tilladelse fra de oprindelige forfattere. Måske den mest kendte lydbogstjeneste, Audible har næsten hver bog, du måske ønsker, da den drives af Amazon. Vælg bøger, du overvejer side-turners, noget, at hvis det var en fysisk bog, gratis lydbøger (se det her gratislydboeger.dk) du ville kæmpe for at sætte det ned.

Næsten hver ægkonge ligger er lavet af rent guld, men ikke denne.

Der er så mange fordele ved lydbøger og rejser, det er overraskende, at så mange rejsende ikke pakker lydbøger med dem. De fleste børn er kreative, men mange af dem har det kvalt af familien, skolesystemet og værst af alt, deres kirke. Også min mand, der har mistet synet på det ene øje og har linse implantater kvalificerer sig til dem, så jeg hører en masse af dem. Næsten hver ægkonge ligger er lavet af rent guld, men ikke denne. Selv om iPhone reparation Arkansas er en af de hyppigste enhed bragt til mobiltelefon reparation Arkansas, er det stadig en af de bedste moderne enheder derude. Sangeren, 40, der har været i søgelyset i over to årtier, tog til de sociale medier platform for at fejre succesen med hendes New York Times Best Selling erindringsbog, Open Book, hvor hun beskriver hendes personlige liv og højt profilerede karriere.

Du kan tage en stor litterær klassiker eller de bedste bøger fra 2020 uden at dreje en enkelt side. De har lange katalog over lydversionen bøger og altid opdatere med de nyankomne. Du kan lære og have det sjovt at læse lydbøger, mens du går. Jeg har aldrig hørt sådan læsning før! Jeg vil anbefale at overlade læsningen af lydbøger til profferne. Tak Pamela! Bev holde forsøger at få mig til at lytte til lydbøger. Så næste gang du er nødt til at rejse for endnu en kort afstand, så prøv at tage et par lydbøger med dig. Efterårsvejr. Jeg elsker denne tid af året. Sørg for, at alle får den søvn, fysiske aktivitet, læsning, reflekterende nedetid og familieforbindelsestid, de har brug for. Tak for dine svar.