Ud, Darn Spot! At fjerne pletter fra babyers tøj

Husker du tv-reklamer for vaskemidler, der hævdede at fjerne den pinlige “ring omkring kraven?” Mand og kone ville være på nogle social sammenkomst, måske spisning på hummer Thermador på Rotary Club eller nogle af disse ting, når en af Gladys Kravitz-esque deltagere ville bemærke en plet på Mr. Commercial flipperne og påpege det, højt nok for alle denne side af Brooklyn at høre, “han har fået ring omkring kraven!” Singsong nasal omkvædet gentager det, som fru. Kommercielle slået flere nuancer af crimson og Mr. Commercial gik lystigt gumlede på hans skaldyr, uvidende om gåen-on. Jeg, for én, altid undret mig, hvorfor fru. Kommercielle var så flov, når tydeligt problemet ville tage sig af sig selv hvis Mr. Commercial ville bare tage tid til at vaske hans hals.

Jeg kom til at tænke om at kommercielle for nylig da jeg prøver hen til fjerne en anden genstridige pletter, denne ene forårsaget af min baby rigelig og listige metoder af regurgitation snarere end min mands dårlig øverste vertebrale hygiejne. Babyers tøj er forskellig fra voksnes du ser, og babyer hud er langt mere følsom, så der er ingen mirakel pletfjerner, som er både sikker for baby og hård på messer, som de har tendens til at gøre når de beslutter, at de ønsker at tage en mere ser på den sidste smule af formel. Der er dog flere måder at fjerne genstridige pletter som disse fra babytøj og tilbehør ved hjælp af fælles husholdningsartikler, der indeholder ingen skadelige kemikalier.

For traditionelle spit-up pletten, at forældre til en ung baby vil se masser af, den bedste metode, som jeg har fundet bruger club soda og bagepulver. Hvad du skal gøre er drys en smule bagepulver på de farvede område og derefter hælde lidt club soda. Husk papier mache vulkaner, der nerdier børnene konstrueret for ottende klasse science fair? Dette er den samme effekt. Club soda og bagepulver vil boble og skum en smule. Lad det ske i et par sekunder og derefter tage en gammel tandbørste, og forsigtigt krat i området. De tørrede på bits af yuck bør løsne og chip væk på ingen tid overhovedet. Nu vask tøjet som sædvanlig. Voila! Pletten vil være væk. Denne samme løgnehistorie vil fjerne korrosion fra positive og negative indlæg af en bil batteri, ved den måde, så hvis du har dette problem en dag, fortælle din mand at du vil tage sig af det for ham mens han går ind i badeværelset og vasker sin hals.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *